Vårerbjudanden - Spara 25% på alla kuddar

Hitta sommarens mjukaste tofflor Faarskinn.se

Hitta sommarens mjukaste tofflor

Möt dagen på morgonen när du vaknar genom att sticka in fötterna i ett par jättemjuka fårskinnstofflor av äkta naturligt material. På Faarskinn.se hittar du ett fantastiskt stort urval av fårskinnstofflor från NATURES Collection.

De kan användas inomhus såväl som utomhus. En sak är säker, oavsett modell, tofflorna ger dig en fantastisk upplevelse som får dig att le och ta det lugnt därför att de är mjuka och sköna.

Läs mer nedan om vårt urval. Hitta de tofflor som passar just dig och som du kan använda även under sommarmånaderna!

fårskinnstofflorFoto: Viktoria Narevik (@swedishadventurer)

100% naturligt material

Hos oss på Faarskinn.se finns alltså ett inbjudande urval av olika slags tofflor, tillverkade av fårskinn från Nya Zeeland. Själva fårskinnspälsen är tät och har en vacker glansig yta. Därför passar fårskinnet bra för just tofflor. Fårskinnet är otroligt mjukt, vilket du genast kommer att känna när du prövar tofflorna.
Det nyazeeländska fårskinnet är ett fantastiskt naturligt material som vi på Faarskin.se älskar att hantera!

Miljövänliga och hållbara tofflor

NATURES Collection väljer material med stor omsorg för att uppnå bästa kvalitet såväl som för omsorg för miljö och natur. Därför är våra material av fårskinnspäls endast en biprodukt från köttindustrin, till exempel från Nya Zeeland. Således har fåren inte avlivats för pälsens skull. På så sätt tar NATURES Collection tillvara på fårskinnet för återanvändning i stället för att de kasseras för evigt utan nytta. Det fantastiska naturliga och mjuka fårskinnsmaterialet har alltså återvunnits och bidragit till tillverkningen av olika produkter. 


Vi på Faarskinn.se prioriterar hög kvalitet och hållbara produkter som vi anser går hand i hand.

Använd tofflorna året om – vi visar möjligheterna

Det är något speciellt med fårskinnstofflor från NATURES Collection vars material har sitt ursprung från Nya Zeeland. Varför? Materialet är av 100% äkta naturligt mjuk fårskinnspäls. Själva mjukheten i fårskinnspälsen har anpassat sig till den befintliga miljön på Nya Zeeland genom åren. Det har i sin tur utvecklat positiva naturliga egenskaper i fårskinnet som du nu kan ha glädje av när du har köpt ditt första par.

Den första egenskapen, fårskinnet är värmereglerande vilket betyder att, vid varmt väder så har materialet en svalkande effekt mot kroppen och vid kallt väder så har det en värmande effekt, till exempel för dina frusna fötter.
Därför kan du använda de snygga fårskinnstofflorna på sommaren – på terrassen såväl som när du behöver gå till butiken och handla!

fårskinnstofflor terass

En annan fantastisk egenskap är att det nyazeeländska fårskinnet är ett otroligt slitstarkt material för inom- såväl som utomhusbruk. Därför är dessa fårskinnstofflor helt fantastiska att använda på sommaren. Du kommer sällan närmare naturen än när du pysslar i trädgården och har på dig ett par fårskinnstofflor. Fårskinn är alltså ett fantastiskt material för utomhusbruk!
Läs gärna vidare om hur du kan få glädje av äkta fårskinn även på sommaren.

Fårskinnstofflor för alla

I vårt urval av fårskinnstofflor hittar du olika slags modeller och färger, du hittar helt säkert ett par tofflor som passar just dig. Ta gärna en titt på den här damtoffeln (Tofflor Cross i Fårskinn - Dam) som har en sula gjord av kork och passar därför utmärkt att ha på sig även utomhus under den ljusa och varmare årstiden. Fördelen med vårt urval är också att det finns många olika färger att välja på – du hittar säkert din favoritfärg!

Så det kanske inte finns något bättre än att promenera runt i supermjuka fårskinnstofflor med din  favoritfärg – du kommer i alla fall bli glad att du äntligen äger ett par äkta fårskinnstofflor!

Fortsätt njut av sommaren med ett par snygga fårskinnstofflor från NATURES Collection som du hittar  hos oss på Faarskinn.se. De är gjorda av 100% naturlig fårskinnspäls från Nya Zeeland.

Så skynda dig att ta en titt redan nu och hitta dina favorittofflor för sommarens härliga dagar!


Fler blogginlägg

© 2024 Faarskinn.se,

    • Maestro
    • Mastercard
    • Visa
    • klarna_pay
    • bring_pay