Vårerbjudanden - Spara 25% på alla kuddar

fårskinn inredning vardagsrum

Fårskinn till vardagsrummet

Letar du efter inspiration för att förnya vardagsrummets inredning? En förnyelse kan bli i nordisk stil eller helt enkelt för att ge en mysig och varm känsla när man kliver in i det rustika vardagsrummet. Det finns många variationsmöjligheter och fördelar med naturliga produkter av äkta fårskinn. Så läs vidare och bli inspirerad!

Fantastiska fördelar med fårskinn

Till att börja med vill vi på Faarskinn.se belysa några av de främsta och unika fördelarna med äkta naturliga fårskinn. Fårskinn är mjuka och värmande vilket gör dem till en källa med extra komfort och värme på kalla dagar. Fårskinn är värmereglerande och anpassar sig till den omgivande temperaturen så man blir aldrig för varm eller fryser när man använder fårskinn.

Fårskinn är tåliga och hållbara, vilket gör dem till en investering som kan hålla i många år om de vårdas och underhålls på rätt sätt. De har också en ljuddämpande effekt som kan bli en bra lösning i ett rum med mycket eko.

Sist men inte minst, äkta fårskinn är ett naturligt material och är absolut ett miljövänligt alternativ till syntetiska eller kemiskt behandlade material som
ofta används i textilindustrin.

fårskinnsfåtölj fårskinnsmatta - faarskinn.se

Inred ditt vardagsrum med äkta fårskinn

Fårskinn har et naturligt och rustikt utseende som kan ge en unik och personlig upplevelse av ditt hem. De finns i en mängd olika färger och storlekar, så det finns många alternativ att välja mellan för att passa just din inredningsidé. Här är några tips på hur du kan använda fårskinnsprodukter för att inreda ditt vardagsrum så att du kan skapa en egen personlig heminredningsstil:

 • Fårskinnsfällar: Lägg en fårskinnsfäll på soffan eller fåtöljen för att skapa en mjuk och bekväm plats att sitta på. Du kan också placera en fårskinnsfäll på golvet framför brasan eller tv:n för att skapa en mysig plats att koppla av
  på. Här hittar du alla våra fårskinn.
 • Fårskinnsmattor: En matta av äkta fårskinn i vardagsrummet är nog det som sätter den mest rustika prägeln på vardagsrummet. De mattor som har tät ullhårsstruktur gör själva ytan mjuk och fast. Det nyzeeländska fårskinnet är allsidigt och fördelaktigt för att designa mattor till golv. Här kan du botanisera bland våra mattor.
 • Fårskinnskuddar: Fårskinnskuddar är en annan bra produkt att använda i vardagsrummet. De kan placeras på soffan eller fåtöljen för att skapa en bekväm och mjuk plats att luta sig mot eller vila huvudet på. Fårskinn är mjuka och bekväma att använda som en kudde eller på en stol för att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär i ditt hem. Se vårt varierande utbud av kuddar här.
 • Sittpuffar: Inred med en robust sittpuff som en extra sittplats i vardagsrummet. Den kan vara fyrkantig, rund eller rektangulär och bidrar till
  en nordisk charm i vardagsrummet. Här finns våra sittpuffar.
 • Fårskinnsbänkar: Om du har tillräckligt med utrymme i vardagsrummet, kan
  en fårskinnsbänk vara ett trevligt tillskott. Du kan använda den som extra
  sittplats eller som en plats att lägga dina fötter på medan du tittar på tv eller läser en bok.
 • Möbler: Möbler med klädsel av fårskinn ger en exklusiv känsla till vardagsrummet. Fårskinnsklädsel är ett lyxigt och sällsynt materialval som ger en behaglig mjuk yta på möbeln, Dessutom blir möbeln unik eftersom varje fårskinn är unikt i sitt mönster och färgnyans. Vi har en liten kollektion med högkvalitativa möbler med fårskinnsklädsel, de är alla tillverkade i vårt
  systerföretags snickarverkstad.

Spana in hela vår möbelkollektion

© 2024 Faarskinn.se,

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • klarna_pay
  • bring_pay