SOMMARREA - 25% på puffar, pallar och saccosäckar

Hitta årets bästa bröllopsgåva 2022 Faarskinn.se

Hitta årets bästa bröllopsgåva

Ska någon i släkten eller bekantskapskretsen snart gifta sig? Du kanske börjat tänka på vilken bröllopsgåva du ska ge och finner det svårt att hitta något passande då alla människor har olika tycke och smak.
Vi tipsar om det bästa av det bästa när du som inbjuden gäst ska välja ut en bröllopsgåva att ta med. En gåva som kan leva upp till krav på bästa kvalitet hittar du helt säker bland våra noggrant utvalda fårskinnsprodukter som förslag. Läs gärna vidare nedan och bli inspirerad.

Premiumfårskinn

En gåva tillverkad av äkta fårskinn kan aldrig gå fel. Hos oss hittar du olika produkter med varierande prisklasser. Så du har möjligheter att hitta något speciellt för brudparet såväl som för din egen budget. Vår bästsäljare är premiumfårskinn. Den ena har kortklippt lockig päls och den andra varianten har långa pälshår. Båda varianterna är lika populära.

fårskinn inredning

En produkt gjord av fårskinn blir en fantastisk gåva. Materialet är 100% naturligt, slitstarkt och hållbart. Fårskinnsprodukter för heminredningen kan bli den perfekta gåvan för brudparet och kommer att hålla långt in i framtiden. Ett fantastiskt minne! Fårskinnsprodukter är speciellt populära eftersom de är vackra, oerhört mjuka och utstrålar en nordisk look i naturens tecken. Läs gärna vidare nedan om våra unika fårskinn.

Fårskinnskuddar med speciell design

Den klassiska bolsterkudden, med inspiration från naturen, har här fått en speciell nordisk look. Den cylinderformade fårskinnskudden är gjord av härligt mjukt fårskinn från Nya Zeeland. Kuddens avlånga design gör att den är perfekt som stöd för armar, korsrygg och nacke. Passar utmärkt i soffan. Ett fantastiskt komplement till brudparets heminredning!

fårskinnskudde

Bolsterkudden i cylinderform finns i 3 olika varianter så det finns goda möjligheter att hitta något som passar brudparet.

snäckkudde fårskinn

Vi har fler fårskinnskuddar i olika färger och former. Till exempel kudden i snäckformat från NATURES Collection som finns i tre olika storlekar och varierar därmed också i priset. En kudde i snäckformat blir perfekt för att komplettera en heminredning.

 

Sidsley ullfilt

Är du ute efter något mer exklusivt så tipsar vi Sidsley ullfilt som ett utmärkt val. Filten är gjord av noggrant utvald 100% ungt alpacka-ull. Pläden är av högsta kvalitet och är otroligt mjuk och behaglig. Den är dessutom vackert fiskbensmönstrad och finns i olika färger. Ullfilten kommer garanterat att få en central plats i brudparets hjärtan och hem!

ullfiltar

Våra värmekuddar

En lite annorlunda gåva, en värmekudde som är klädd med det mjukaste äkta pälsskinn runt om. Vi har ett litet varierande utbud av värmekuddar och du kan välja mellan fårskinn och päls av kanin, ursprung Sydeuropa. Till exempel, den här något unika värmekudden från NATURES Collection med speciellt mönster och gjord av fårskinn från Nya Zeeland.
Så bidra till bröllopsparets härliga stunder tillsammans med denna gåva!

värmekudde fårskinn

Gotländskt fårskinn

När bröllopssäsongen närmar sig brukar många kontakta oss då de funderat på att ge ett fårskinn till bröllopsparet. Vi har konstaterat att det gotländska fårskinnet är extra populärt som bröllopsgåva. Det gotländska naturliga fårskinnet är mycket elegant i sin form och lite vilda uttryck. Passar enkelt in i bröllopsparets inredning. Vi kan också konstatera att det här är den klassiska gåvan, så det kan aldrig bli fel!

gotländskt fårskinn hängmatta

Foto: Victoria Narevik @swesishadventurer

Nu har du fått våra fem tips för en bröllopsgåva till brudparet. Vi är ganska säkra på att något av dem faller i smak för brudparet, en gåva från naturen som är av naturligt mjukt material och dessutom slitstarkt.

Oavsett vilken du väljer, brudparet kommer att få stor glädje av din gåva, vi lovar!

Se även våra presenttips för olika tillfällen här

 

 

 

 


Fler blogginlägg

© 2024 Faarskinn.se,

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • klarna_pay
  • bring_pay