Vårerbjudanden - Spara 25% på alla kuddar

Måttbeställda varor

 • inredning måttbeställd - faarskinn.se

Måttbeställda och specialproducerade varor - Vi har inga gränser!

Behöver du en sackosäck med specialmått? En kudde som ska passa perfekt in i din soffa? En extra pälskrage till din vinterjacka? Inga problem! Vi kan göra och producerad edet mesta på specialmått. Bara fantasin sätter gränser egentligen. Hör av dig till oss för att bolla idéer eller om du är osäker på om din idé går att genomföra. Vi jobbar främst med fårskinn och nedan hittar du information om de vanligste typerna. Men om du hellre vill ha ett annat slags fårskinn, koskinn eller något annat naturligt material fixar vi även det!

För att kunna ge dig en offert behöver vi följande information: Hårlängd (korthårig eller långhårig), färg och mått samt en beskrivning av vad du önskar att beställa. Skicka gärna med så mycket information som möjligt.

färger långhårig fårskinnsmattor - faarskinn.se

Lång lugg

Den långhåriga varianten består av fårskinn med en hårlängd på ca 5-7 cm och är mjuk, fluffig och glansig i färgen. Mattan har också en tygklädd baksida, vilket gör att du kan placera den var som helst utan problem.

färger fårskinnamattor - faarskinn.se

Kort lugg

Den korthåriga varianten har en hårlängd på 2-3 cm, är lockig i pälsen och mer matt i sitt uttryck. Mattan har också en tygklädd baksida, vilket gör att du kan placera den var som helst utan problem.

 • kollage fårskinn - faarskinn.se

Skicka en icke bindande offertförfrågan nedan. Tveka inte att kontakta oss, vi kan fixa det mesta!

Skicka oss ditt meddelande!

Offertförfrågan

NC studio production

NC Studio

Alla våra produkter som bär märket "Made in Denmark" och våra måttbeställda varor tillverkas lokalt i vår moderbolag NATURES Collections egna verkstad, NC Studio. Här finns skickliga hantverkare som möbelsnickare, möbeltapetserare, sömmerskor och från hela världen. Det gör att vi kan tillverka allt från grunden och säkerställa en kvalitet som är utöver det vanliga. I NC Studio har vi gedigen erfarenhet av att arbeta med fårskinn och andra naturliga material. Vi är experter på att utnyttja fårskinns unika egenskaper och arbetar under de bästa förutsättningarna. För oss är det viktigt att bevara hantverket, och därför har vi valt att tillverka många produkter själva för att säkerställa den kvalitet och det uttryck som vi vill förmedla genom våra produkter. På NC Studio syr vi allt från specialbeställda mattor till en mängd olika produkter enligt våra kunders önskemål, som till exempel nyckelringar, kuddar, saccosäckar och mycket mer.

 • systugan kuddar faarskinn.se

 • fårskinnskuddar egen produktion

© 2024 Faarskinn.se,

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • klarna_pay
  • bring_pay