Vårerbjudanden - Spara 25% på alla kuddar

fårskinn barnrummet - faarskinn.se

Inred barnkammaren med äkta fårskinn

Äkta fårskinn som inredning har många fördelar. Det är ett slitstarkt material med många variationsmöjligheter. De är också vackra och mjuka. Dessutom är fårskinn ett miljövänligt naturligt material och därmed helt utan syntetiska ämnen. Här introducerar vi några idéer för äkta fårskinn i barnrummet.

Fårskinnsmattor och andra möbler

Äkta fårskinn kan användas som en mjuk matta för lek eller som en varm och mysig sängfilt. De kan också användas som en dekorativ och funktionell detalj på en stol eller i läs- och myshörnan. Se bara till att placera dem på en säker plats så att de inte är i vägen för alla lekaktiviteter.

En fårskinnsaccosäck är en mysig och bekväm sittmöbel för barn som erbjuder en mjuk och flexibel plats att sitta på och ger dessutom extra värme och komfort. Faarskinn.se erbjuder ett antal saccosäckar för både små och stora barn. En saccosäck är dessutom en säker möbel som man inte så lätt kan skada sig på.

Sittpuffar av fårskinn för barn är en mycket populär möbeltyp som erbjuder både komfort och stil till barnrummet. Våra puffar är gjorda av äkta mjukt fårskinn och fyllda med mjuk stoppning för en bekväm möbel att sitta på.
Vi har olika modeller att välja mellan – runda, kvadratiska och rektangulära i varierande storlekar. Spana in våra sittpuffar här.

fårskinn sackosäck - faarskinn.se

Om våra fårskinnsprodukter

Kvalitet – Våra fårskinnsprodukter är av hög kvalitet och är certifierade. Som vi alla vet, barn kan vara lite tuffa mot möbler och inredning, så det är viktigt att välja en produkt som kan stå upp mot dagligt slitage.

Säkerhet – När du väljer att köpa ett fårskinn från oss kan du känna dig trygg. De är noggrant kontrollerade så att inte lösa trådar eller andra små delar faller av.

Underhåll - Välj en fårskinnsprodukt som är lätt att
rengöra och underhålla. Barns rum kan bli smutsiga snabbt, så det är viktigt att välja en produkt som kan tåla regelbunden tvätt eller rengöring. Se vårt
inlägg
om hur du vårdar äkta fårskinn.

Allergi – Det är högst sällsynt att barn skulle bli mer allergiska mot fårskinn jämfört med andra olika material. Läs gärna vår artikel om lammskinn för spädbarn.

Minska risken att ditt barn får allergi

Man skulle kunna tro att det finns kvar en massa partiklar i pälsen (läs om lanolin längre ned) på det äkta lammskinnet som inte är bra för hälsan och kanske kan framkalla allergier och astma. Men så är inte fallet. Studier visar på att det faktiskt är tvärtom! Forskning indikerar att spädbarn/barn som sover på lammskinn faktiskt utvecklar ett skydd mot allergier. Risken att utveckla astma och allergi minskar alltså när barnet använder lammskinnsunderlag när de sover och vid andra aktiviteter. Studierna är publicerade i den välrenommerade vetenskapliga tidskriften European Respiratory Journal.

Ett äkta lammskinn till barnet - ett positivt initiativ

Idag rör vi oss i rena miljöer i hemmet där vi till exempel använt kemikalier för rengöring. Äkta naturligt lammskinn kan bidra till balansen i hemmets miljö för barn och även vuxna. Så de där små organismerna och partiklarna i pälsen på ett äkta lammskinn stärker faktiskt immunförsvaret! Vid exponering av dessa hjälper vi immunförsvaret under vägs. Man har också konstaterat att just merinolammskinn är speciella då de inte alls skapar hudirritationer, varken hos barn eller vuxna! Det beror på att merinofårullen är mycket fin och mjuk och passar därför särskilt bra för spädbarn. Ja, merinofårullen är till och med skonsammare än bomull!

Lamm- och fårskinn, en fantastisk praktisk och flexibel inredningsdetalj där ditt barn kan röra sig fritt på, sova på eller sitta på, till exempel i bilstolen eller i barnvagnen. Trivsamt och mysigt helt enkelt – och som därtill stärker barnets immunförsvar! Det är livskvalitet. Här hittar du vårt ekologiska lammskinn för barn och bebisar.

Produkter till barnkammaren

Här har vi samlat alla våra bästa produkter för barnkammaren. Spana in hela utbudet!

© 2024 Faarskinn.se,

    • Maestro
    • Mastercard
    • Visa
    • klarna_pay
    • bring_pay