SOMMARREA - 25% på puffar, pallar och saccosäckar

Så slipper du frysa när du sänker inomhustemperaturen! Faarskinn.se

Så slipper du frysa när du sänker inomhustemperaturen!

Elpriser hit och dit. Spara här och spara där. Många röster talar. Nu är det verklighet, hemmet är svalt och det känns som en evighet innan sommartiderna uppenbarar sig igen. Ändå, har vi allt man kan önska sig i den nya vardagen? Kanske inte riktigt än. Därför vill vi introducera det genuina äkta värmereglerande fårskinnet som hjälper att hålla värmen i kropp och själ i sval rumstemperatur.

Vi fryser mer nuförtiden

Vår moderna livsstil har generellt bidragit till att vi blir snabbare frusna jämfört med innan teknologin tog över vårt vardagsliv. Uppvärmda hem och mindre fysiskt arbete är en av orsakerna. Men nu är ditt hem kanske svalare än någonsin på grund av energibesparingar, ja troligtvis arbetsplatsen också. Dessutom, visste du att kvinnor generellt är mer frusna än män? En forskningsstudie i Nederländerna har påvisat att kvinnor fryser oftare och mer på arbetsplatsen än vad män gör. Det kan också bero på att standard för inomhustemperaturen baseras på en mätning från 60-talet med 40-åriga mäns upplevelser av rumstemperatur!
Så ta saken i egna händer!

Vad kan du göra och vad kan vi på Faarskinn.se göra för dig?

Våra fårskinn har högsta kvalitet och de är noggrant utvalda för tillverkning av våra produkter. Fårskinn är oemotståndligt mjukt, för att inte tala om den värmereglerande effekten som alla 100% naturliga pälsskinn har. Det beror på pälsskinnens anpassningar till klimat och olika slags väder genom tiderna. Därför har också äkta fårskinn en automatisk värmande effekt när det blir kallt.

Nedan ger vi några tips för inspiration och förnyelse för att hålla värmen inomhus. Läs om våra slitstarka hållbara produkter av 100% äkta fårskinn.
Alla fårskinn är certifierade enligt våra krav.
Vi börjar med hemmets inredning och vi kan garantera att, den som söker den finner!  

Mattor av äkta fårskinn – dags att stänga av golvvärmen

Leta och hitta en fårskinnsmatta som passar just dit golv och dina behov. Stil och design är klassisk nordisk i olika färger och former. De flesta fårskinnen har ursprung från Nya Zeeland.
Här finns även ett litet antal fårskinnsmattor i rolig design för barnens rum. Vi har också naturligt fläckiga fårskinnsmattor från Toscana eller varför inte ett fårskinn från Frankrike med lång och lockig päls! 

En fårskinnsmatta att sätta fötterna på blir en fantastisk känsla när golvvärmen är, ja kanske för alltid, avstängd. Aldrig för varmt, aldrig för kallt bara behagligt helt enkelt. Så klart att en dekorativ äkta fårskinnsmatta även bidrar till en trivsam och vacker inredning.

fårskinnsmatta soffa inredning


Alla är härligt mjuka och dekorativa så tveka inte, dyk ner i vår mattkollektion som innehåller olika typer av äkta fårskinn för allas tycke och smak, för hemmet såväl som för arbetsplatsen.

Dekorera stolarna med äkta fårskinn - sitt mjukt och skönt

Köket är kallare än vanligt. Några fårskinnsfällar eller fårskinnsdynor blir perfekt att sitta på vid middagsbordet. Pälsdynorna kan du flytta på eller ta med dig till ett annat rum där som det finns behov. Det är en bra lösning om inomhustemperaturen variera från rum till rum.

stolsdyna i fårskinn stol

Vi har en robust och prisvärd kollektion av flexibla stolsdynor och stolsöverdrag. av äkta fårskinn som kan bidra till att fortsätta trivas även i den svala rumstemperaturen.

Svep in dig i en filt av äkta ull

För komfort och värme ska vi inte glömma den klassiska filten. Det är kanske dags att slå ett slag i saken och införskaffa en härlig varm filt nu när rumstemperaturen är under tjugo grader! Vi tipsar om de rejäla plädarna av tibetanskt fårull.

fårskinnspläd säng

Det finns naturligtvis andra typer av ull i våra filtar, de är alla av äkta naturligt material. Du hittar dem alla här.

Spara in på energiförbrukningen – hitta klädesplagg med päls- och fårskinnsdetaljer

Varför inte skaffa en slitstark och hållbar fårskinnsväst. Fantastisk att ha på sig inomhus. Du har händerna fria och kan röra dig fritt. Ta den med till jobbet om det känns kallt där. En väst av pälsskinn är också perfekt att ha under kappan när man ska bege sig utomhus. Den fungerar faktiskt som ett extra foder. Du hittar de snygga pälsvästarna hos vårt systerföretag NATURES Collection.

Vårt nästa tips är en poncho av bästa kvalitet av naturligt material. Plagget är både snyggt och praktisk och har dessutom en värmande effekt. Här har du också armarna fria. Den är enkel att trä över dina andra kläder som du har på dig. Så kolla in pälsponchos hos NATURES Collection här.

Var rädd om dina fötter – fårskinnstofflor för kalla golv

Känns det för överväldigande att satsa på så många fårskinnsprodukter på en gång? Bli i stället självisk, börja med dina fötter. Fötterna är känsliga för kyla och det påverkar hela kroppen. Därför är det viktigt att hålla dem varma och bekväma så du inte fryser inomhus. Vi har ett robust sortiment med prisvärda äkta fårskinnstofflor för både damer och herrar. Du hittar dem alla här.

fårskinnstofflor äkta fårskinn
Naturligtvis är de också värmereglerande, så du blir aldrig för varm. Dagen svalnar, öppna din dörr, ta av dig skorna och stoppa fötterna i dina fårskinnstofflor när du kommer hem.
 

Tillbehör av äkta fårskinn som kan kompensera låg temperatur inomhus

Värmekudden klädd i nyzeeländskt fårskinn som du fyller med varmt vatten. Den kan du ha som ett lätt ryggstöd i soffan till exempel. Eller lägg värmekudden under täcket innan du går till sängs. Den blir också din bästa vän när leder och muskler är ömma och värker efter träning eller när du helt enkelt fryser om händerna efter att varit ute i kylan!
Vi rekommenderar att vattnet i värmekudden inte är varmare än 70 grader. Vattenbehållaren ska inte heller fyllas mer än ca 70%. Du bör inte sitta eller ligga på den då den max får belastas med 50 kg.  Trots det, en fantastisk prisvärd och värmande produkt. Utmärkt som present för vänner och grannar som också sparar in på elräkningen!

Det finns annat att spara in på. Till exempel när du kör tvätten i torktumlaren med torkbollar av ull så förkortas torktiden enligt de tester som genomförts. Torkbollarna är gjorda av 100% fårullsrester. Både miljövänligt och skonsamt för tvätten. Du kan till och med slopa sköljmedel eftersom torkbollarna slätar skonsamt ut tygerna.

 

torkbollar i äkta ull


Här hittar du några av våra värmande tillbehör.

Vi lever i lite annorlunda tider som vi behöver förhålla oss till, inte minst när det blir kallare även inomhus. Äkta fårskinn är inte bara värmande utan också en fantastisk inredningsdetalj, som om naturen själv stigit in i inomhusmiljön. 
”Många bäckar små gör en stor å” och vi hoppas att du blivit inspirerad att prova på någon eller några av våra fårskinnsprodukter.
Du bestämmer hur du kan spara in på energiräkningen och ändå fortsätta att trivas i låg rumstemperatur!

 

fårskinn på golv soffa inredning

 


Fler blogginlägg

© 2024 Faarskinn.se,

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • klarna_pay
  • bring_pay