SOMMARREA - 25% på puffar, pallar och saccosäckar

Fårskinnstofflor - Vår bästsäljare! Faarskinn.se

Fårskinnstofflor - Vår bästsäljare!

Alla älskar fårskinnstofflor, så skynda dig att skaffa ett par! Läs gärna här om våra fårskinnstofflor och hitta de som passar just Dig.

Det finns knappast något skönare än att gå omkring i tofflor som värmer gott om fötterna. Du förtjänar att skämma bort dig själv med ett par fårskinnstofflor! 

Det finns en mycket bra anledning till att dessa tofflor just nu är vår bästsäljare. Fårskinnstofflorna är tillverkade av äkta fårskinn. De är otroligt mjuka och härliga att ga på och dessutom mycket snygga på fötterna.

Så, varför inte uppleva denna härliga känsla av fårskinn runt fötterna så gott som varje dag?

Fårskinnstofflor – något för alla

Enligt oss förtjänar alla att äga ett par fårskinnstofflor. Vi har ett stort utbud av olika modeller och färger. Designen är stilren och har en häftig och avslappnande look på samma gång. Därför tror vi att utbud tilltalar alla. Dessutom har vi något som uppfyller både önskemål och smak.

fårskinnstofflor äkta

Vi tipsar, välj ett par fårskinnstofflor som passar just din garderob. Kanske ger tofflorna dig en röd tråd bland dina kläder eller varför inte som inspiration till nya idéer för din garderob?

Se alla våra fårskinnstofflor här

Äkta fårskinn

I vår tillverkning arbetar vi endast med 100% naturmaterial. Känslan av äkta pälsskinn inger värme och mjukhet. Våra tofflor är tillverkade av fårskinn från Nya Zeeland och skinnet är såväl vackert som kraftigt i sig. Dessutom ger fårskinnet den värme som behövs. Därför är den här typen av fårskinn perfekt för tillverkningen av högkvalitativa eleganta tofflor i olika stilar och färger.

Njut av mjukheten i det som är äkta

Vi anser att känslan av äkta päls inte kan ersättas med något annat, just för att uppnå kvalitet och hållbarhet. Därför passar Nya zeeländskt fårskinn mycket bra för tofflor då pälsen är tät och kraftig. Upplevelsen av att vara omsvept med mjukt material och värme runt fötterna är fantastisk. Särskilt gäller de som kallas för crossover-tofflor. Modellen har två fårskinnsremmar som går tvärs över foten. Den andra modellen går också över foten men då som ett kryss.

Även sulan är av fårskinn så det är som att gå på lätta moln med dessa tofflor! Varmt och mjukt allt igenom, med andra ord. Dessutom, en lyxig gåva till dig själv, att alltid ha ett par äkta fårskinnstofflor hemma.

fårskinnstofflor cross

Ett hållbart initiativ

Förutom våra fårskinnstofflor är vackra och varma och av bästa kvalitet så är de hållbara såväl som slitstarka i materialet. De håller i många år framöver.

Våra fårskinn kommer från (den lokala) köttproduktionen och i stället för att de vackra och användbara pälsstyckena kastas bort så tar vi hand om dem för återbruk. Då använder vi skinnresterna till att exempelvis tillverka fårskinnstofflor, men även jackor och andra användbara produkter. Inget naturmaterial ska gå till spillo!

På det här sättet utnyttjar vi djuret fullt ut och därmed slösas inget bort. Så när du köper ett par tofflor så har det mjuka härliga fårskinnet gått till återbruk istället för att ha kastats bort och förblivit till ingenting.

Du kan därför med gott samvete skämma bort dig själv eller varför inte ge som gåva till någon när och kär? Ett köp Du aldrig kommer att ångra!

Inomhusbruk

Vad du än gör eller jobbar med därhemma så har du god användning av ett par fårskinnstofflor. De blir helt säkert dina trogna följeslagare i de vardagliga göromålen. Så har vi de underbara veckosluten då du kan bara stoppa in dina fötter i ett par mjuka fårskinnstofflor och sedan njuta av frukosten i lugn och ro. Tofflorna skämmer bort dig helt enkelt! Därtill kommer du alltid att känna dig avslappnat klädd när du vistas hemma, ja till och med i pyjamasen. De är också superfina till jeansbyxor eller vanliga byxor. Då ger din klädsel ett mjukt intryck omedelbart. Vardagslyx varje dag helt enkelt!

Var säker på att du aldrig kommer att ångra ditt köp – du kommer att använda dem och slita på dem så att du kanske vill ha ett par till i annan modell med samma underbara mjukhet i naturmaterialet.

 

fårskinnstofflor med rem

Utomhusbruk

Naturligtvis kan du även använda dina fårskinnstofflor utomhus. Designen är stilren och vackert enkel. Inte nog med det, själva sulan är mycket solid så de kan också användas som tålösa sandaler om sommaren. Man skulle kunna tro att tofflorna skulle bli för varma under soliga sommarmånader. Men det kommer inte att ske eftersom fårskinn är värmereglerande av sig självt. Värmeregleringen är alltså en av fördelarna med det naturmaterial som fårskinn består av – en svalkande effekt vid varmt väder och en värmande effekt vid kallt väder. De andas och blir inte för varma på samma sätt som tofflor av andra material som framställts i fabrik. Så du kommer att ha glädje av ett par fårskinnstofflor året runt!

Tror Du inte att omgivningen blir avundsjuk när de ser dig promenera i ett par eleganta fårskinnstofflor med den perfekta färgen just för dig? Det tror vi!


Fler blogginlägg

© 2024 Faarskinn.se,

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • klarna_pay
  • bring_pay