Vårerbjudanden - Spara 25% på alla kuddar

Dekorera hemmet i fest och färg med tibetanska fårskinn Faarskinn.se

Dekorera hemmet i fest och färg med tibetanska fårskinn

Saknar du kanske något i ditt hem? Nu har du chansen att ändra på det!
faarskinn.se hittar du ett stort utbud av vackra tibetanska fårskinn och säkert hittar du något skinn som kan ge ditt hem det där lilla extra lyftet. Njut av naturligt fårskinnsmaterial och dess härliga egenskaper som finns. Läs gärna vidare och få inspiration.

tibetanskt fårskinn

Vad är det speciella med tibetanska fårskinn?

Fårskinnen kommer från Tibets får och är 100% naturliga precis som alla andra fårskinn i vår shop. Fåren i Tibet har genom århundranden anpassat sig till väder och klimat och naturligtvis även själva fårskinnspälsen har anpassat sig så att djuren överlever. Därför är dessa fårskinn också slitstarka, mycket mjuka och håller formen länge. Det kan bli ett utmärkt val för att dekorera ditt hem. Dessutom utstrålar det här fårskinnet värme och trivsel när du sitter eller ligger på det. Det tibetanska fårskinnet har en mycket speciell look eftersom det är långhårigt och har de mjukaste och lättaste skruvlockar man kan tänka sig. Oemotståndligt, helt enkelt!

Visste du att alla våra fårskinn är hållbara produkter? De är alla en biprodukt från matindustrin som vi tar tillvara i stället för att de kasseras efter slakt. På det här sättet reducerar vi resursslöseri eftersom hela djuret används. Så du kan dekorera ditt hem med tibetanskt fårskinn utan att ha dåligt samvete!

Håll naturen nära dig

Med de tibetanska fårskinnen kan du på ett enkelt sätt skapa liv i din heminredning. Det finns många olika möjligheter.

Vi har några förslag som du kanske vill pröva på.

1. Fårskinn på stolarna i köket eller matsalen

  Vi använder köksstolarna flera gånger om dagen så varför inte öka trivselkänslan så mycket som möjligt. Pälsskinnet ger dig en bekväm och varm stol att sitta på när du ska avnjuta middagen. Ja, det kan till och med vara svårt att resa sig från stolen igen när det är så bekvämt. Dessutom kommer fårskinnet att ge köket den där lite extra mysiga framtoningen.

  fårskinn tibetanskt

  2. Förnya din gamla stol

  Har du en gammal stol som står i hörnet som du inte vill kasta? Lägg ett tibetanskt fårskinn över stolen så kommer den att bli mycket inbjudande att sitta på! Pälsskinnet ger en god och lugn stämning i rummet. Dessutom kan du på detta sätt dölja de skavanker som kan finnas på stolen. Två flugor i en smäll, eller hur?

  3. Gör soffan ännu mjukare

  Det tredje förslaget som alla i hemmet kan få glädje av är att lägga pälsskinn över soffan. Sedan är det bara att njuta av värmen och mjukheten som soffan utstrålar. Det här var bara några förslag för inspiration och naturligtvis finns det många fler möjligheter med tibetanskt fårskinn. Så låt dig inspireras och använd fantasin!

  Varför inte ett färgrikt hem?

  Det bästa med just de tibetanska fårskinnen är att de finns i olika härliga färger, även den naturliga. Så hitta din älsklingsfärg och sätt en personlig prägel i rummet. Du kanske hittar en röd tråd i dina idéer.  Är du minimalistisk så hittar du säkert bra färgkombinationer. Det kan väl inte bli bättre! Oavsett din stil så är ett tibetanskt fårskinn av 100% äkta naturligt material.

  Fixa till barnens rum

  Dotter eller son, bli ”årets förälder” med tillskott av naturen i barnets rum. Du kommer säkert att hitta barnets favoritfärg. Tibetanska fårskinn såväl som fårskinn generellt är otroligt mjuka och de passar alla åldrar. Barnens favorit brukar vara fårskinn som har långa härliga skruvlockar.

  fårskinnspuff

  Hur vårdar man ett tibetanskt fårskinn?

  Äkta fårskinn kräver generellt inte så mycket vård eftersom det naturliga skinnet innehåller lanolin. Det är ett slags ullfett i pälsen som motstår damm och smuts och faktiskt rengörs av sig självt helt naturligt. Du kan läsa mer detaljerat om vård av fårskinn i våra vårdguider här. Var obs på att du inte ska använda den vanliga fårskinnsborsten för tibetanskt fårskinn. Då försvinner de mjuka vackra skruvlockarna.

  Så skapa fest och färg i ditt hem med tibetanska fårskinn. Du väljer själv färg och form, det är enkelt. Mix & match och skapa ditt drömhem med material från naturen!


  Fler blogginlägg

  © 2024 Faarskinn.se,

   • Maestro
   • Mastercard
   • Visa
   • klarna_pay
   • bring_pay