Vårerbjudanden - Spara 25% på alla kuddar

Äkta ekologiskt lammskinn för barnvagnen ha koll på alla fördelar! Faarskinn.se

Äkta ekologiskt lammskinn för barnvagnen – ha koll på alla fördelarna!

Funderar du på att köpa ett bra underlag till ditt barn att ligga eller sitta på i barnvagnen och som inte är av syntetiskt material? Då är ett äkta mjukt lammskinn för barnvagnen ett fantastiskt val för din och ditt barns trygghet och välbefinnande. Storleken på lammskinnet är också perfekt för just barnvagnen.

Lammskinn är formbart och värmereglerande

Ett mjukt lammskinn i barnvagnen ger babyn god sömn och välmående. Babyns kroppstemperatur förblir jämn och det blir aldrig för varmt eller för kallt. Det beror på att äkta lammskinn är värmereglerande och är därför mer fördelaktigt jämfört med ett underlag av syntetiska material. Du kan således använda lammskinnet under alla årstider då det svalkar när det är varmt och värmer när det är en kyligare temperatur. Det finns alltså ingen någon risk för att det blir kladdigt och svettigt för barnet att ligga på ett mjukt lammskinn i barnvagnen.
Då är frågan, hur fungerar detta i så fall? Jo, lammullen absorberar 30 % fukt vilket gör att det aldrig blir fuktigt och kallt på pälsytan, vilket däremot förekommer ofta vid användning av liggunderlag som är tillverkat av syntetiskt material.

Äkta lammskinn är enkelt att vårda

En fantastisk fördel är att, de naturliga ullhårens struktur stöter bort damm och smuts. Ett naturligt självrenande material helt enkelt! Därutöver, du skakar av det regelbundet och dammsug det gärna då och då. Ja, du kan till och med tvätta den här typen av lammskinn i tvättmaskinen.
Här kan du läsa mer om hur man rengör lamm- och fårskinn.

Äkta mjukt ekologiskt lammskinn – det bästa för barnvagnen

Vad är då skillnaden mellan lammskinn och fårskinn? Jo, lammskinnen kommer från mycket unga fårdjur emedan fårskinn kommer från de vuxna fåren. Ullen på lammskinn är också mycket mjukare då ullfibrerna inte hunnit få den stadga som finns i ullhår hos ett vuxet får.
Våra lammskinn för baby och barn är noggrant testade. Därför har de inga skadliga ämnen, har en neutral doft och är certifierade. Det är också påvisat i forskningen att bruk av lammskinn reducerar risken att få allergi längre fram i åldern. Det kan du läsa mer om här.

Naturligtvis kan du använda lammskinnet till barnstolen i bilen, i cykellådan såväl som att lägga det på golvet för din babys lek och mys! Fantastiskt och praktiskt, eller hur!
Så börja med att göra det extra bekvämt för barnet i barnvagnen med ett äkta ekologiskt härligt mjukt lammskinn!

I vårt utbud av fårskinn hittar du vårt Lammskinn Baby.

babyskinn fårskinn lammskinn

 

 


Fler blogginlägg

© 2024 Faarskinn.se,

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • klarna_pay
  • bring_pay