SOMMARREA - 25% på puffar, pallar och saccosäckar

Fårskinn: Olika storlekar - Olika egenskaper

 • Storleksguide

  Storleksguide

  Läs här om vilka storlekar vi rekommenderar till olika typer av stolar mm.

 • färgade fårskinn utomhus - faarskinn.se

  Vilka olika slags fårskinn finns det?

  Läs om alla typer av fårskinn samt dessa egenskaper här.

Fårskinn i olika storlekar

Fårskinn är en mångsidig inredningsdetalj som finns i olika storlekar för att passa olika användningsområden. Varje storlek erbjuder olika möjligheter att förbättra komforten och skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Nedan är några exempel på olika fårskinnstorlekar och hur du kan använda dem. Oavsett vilken storlek du väljer, kommer fårskinn att ge en naturlig skönhet och värme till ditt hem. De är perfekta för att skapa en avslappnad och harmonisk atmosfär samtidigt som de ger extra komfort och en touch av lyx. Utforska olika storlekar av fårskinn och välj det som bäst passar dina behov och din inredningsstil för att skapa en inbjudande och ombonad miljö i ditt hem.

80-90 cm

Med sin storlek på 80-90 cm är dessa fårskinn perfekta för att användas som en mjuk och bekväm pläd eller som en dekorativ accent över en stol eller soffa. Du kan också placera dem på golvet för att skapa en varm och inbjudande yta att sitta eller stå på. Fårskinn har en unik förmåga att hålla dig varm under kalla vinterkvällar och samtidigt ge en svalkande känsla under sommaren. De är också naturligt lättskötta och smutsavvisande, vilket gör dem till ett praktiskt val för alla hem. Du kan enkelt rengöra ditt fårskinn genom att skaka det utomhus eller dammsuga det försiktigt. Vid behov kan du även fläcka bort smuts med en fuktig trasa och mild tvål. Upptäck vårt sortiment av fårskinn i storleken 80-90 cm och skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär i ditt hem. Våra fårskinn är naturliga, hållbara och tillverkade med omsorg för att ge dig en genuin upplevelse av mjukhet och komfort.

100-120 cm

Här på vår webbplats erbjuder vi ett brett utbud av fårskinn i storleken 100-120 cm. Dessa fårskinn är perfekta för att ge en touch av elegans och lyx till ditt hem. Med deras generösa storlek kan de användas på många olika sätt för att förbättra inredningen och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Ett fårskinn i storleken 100-120 cm är tillräckligt stort för att användas som en mysig pläd på soffan eller sängen. Det kan också läggas på golvet för att skapa en mjuk och bekväm yta att sitta eller stå på. Oavsett hur du väljer att använda det, kommer detta fårskinn att lägga till en naturlig och rustik känsla till ditt hem. Våra fårskinn är noga utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och mjukhet. De är tillverkade av äkta fårskinn och har en naturlig färg och textur som skiljer sig åt från skinn till skinn. Detta gör varje fårskinn unikt och ger en charmig karaktär till ditt rum. Ge ditt hem en touch av naturlig skönhet och lyx med ett fårskinn i storleken 100-120 cm. Utforska vårt sortiment och välj det som passar bäst för dina behov och din inredningsstil.

130-135 cm

Våra fårskinn i storleken 130-135 cm är perfekta för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem. Med sin generösa storlek kan dessa fårskinn användas som en bekväm pläd på soffan eller sängen, eller som en dekorativ accent över en stol eller bänk. Ett fårskinn i storleken 130-135 cm ger dig gott om utrymme att sträcka ut dig och njuta av dess naturliga mjukhet och värme. De är tillverkade av äkta fårskinn som är handplockade för att säkerställa högsta kvalitet och komfort. Fårskinn är också ett miljövänligt val för din inredning. De är ett biologiskt nedbrytbart material och representerar en hållbar och naturlig resurs. Våra fårskinn är garanterat av hög kvalitet och kommer att vara en varaktig och vacker tillskott till ditt hem. Utforska vårt sortiment av fårskinn i storleken 130-135 cm och skapa en ombonad och avslappnad atmosfär i ditt hem. Våra fårskinn är tillverkade med omsorg och passion för att ge dig en exklusiv upplevelse av naturlig skönhet och komfort.

150-180 cm

Om du letar efter ett större fårskinn för att ge en dramatisk och imponerande touch till ditt hem, är våra fårskinn i storleken 150-180 cm det perfekta valet. Dessa fårskinn är både praktiska och estetiskt tilltalande, och de kan användas på många olika sätt för att förbättra din inredning. Ett fårskinn i storleken 150-180 cm kan placeras på golvet som en lyxig matta eller användas som en överkast på en större säng. Det kan också fungera som en bekväm och elegant pläd på soffan eller som en dekorativ accent över en stol eller bänk. Våra fårskinn i denna storlek är handplockade för att säkerställa högsta kvalitet och skönhet. De är tillverkade av äkta fårskinn som ger en naturlig och rustik känsla till ditt hem. Dessa fårskinn är också lättskötta och kan enkelt rengöras genom att skaka dem utomhus eller dammsuga dem försiktigt. Skapa en elegant och sofistikerad atmosfär i ditt hem med ett fårskinn i storleken 150-180 cm. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta fårskinnet för att komplettera din inredningsstil och ge dig en bekväm och avkopplande upplevelse.

© 2024 Faarskinn.se,

 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa
 • klarna_pay
 • bring_pay