Vårerbjudanden - Spara 25% på alla kuddar

Måttbeställda fårskinnsmattor

 • mattor fårskinnsmattor kollage - faarskinn.se

Sugen på en måttbeställd fårskinnsmatta?

Har du ett rum i ditt hem som du vill inreda med en härlig fårskinnsmatta men hittar inte några mått som passar? Inga problem! Hos Faarskinn.se kan du beställa den matat du vill ha, i den hårlängd och färg du vill ha, i exakt de mått som passar! Dessutom till riktigt attraktiva priser. Skicka oss en offertförfrågan längst ner på sidan för en icke-bindande offert.

Alla mattor kan beställas i önskad färg och efter önskat mått och form. Oavsett om du vill ha en rektangulär, fyrkantig eller rund matta.

För att kunna ge dig en offert behöver vi följande information: Hårlängd (korthårig eller långhårig), färg och mått.

färger långhårig fårskinnsmattor - faarskinn.se

Lång lugg

Den långhåriga varianten består av fårskinn med en hårlängd på ca 5-7 cm och är mjuk, fluffig och glansig i färgen. Mattan har också en tygklädd baksida, vilket gör att du kan placera den var som helst utan problem.

färger fårskinnamattor - faarskinn.se

Kort lugg

Den korthåriga varianten har en hårlängd på 2-3 cm, är lockig i pälsen och mer matt i sitt uttryck. Mattan har också en tygklädd baksida, vilket gör att du kan placera den var som helst utan problem.

Önskar du en matta i något annat material eller en annan typ av fårskinn? Kanske någon mer färgglad färg?
Tveka inte att kontakta oss, vi kan fixa det mesta!

Skicka oss ditt meddelande!

Offertförfrågan

NC studio systuga

NC Studio

Alla våra "Made in Denmark"-produkter samt måttbeställda varor produceras lokalt i vårt moderbolag NATURES Collections egen systuga NC Studio. Här har vi allt från möbelsnickare, möbeltapetserare, sömmerskor och körsnärer från världens alla hörn. Allt för att kunna producera allt från grunden samt säkra en kvalitet utöver det vanliga. I NC Studio har vi en enorm erfarenhet av att jobba med fårskinn och andra naturliga material. Vi är experter på att ta tillvara på fårskinnets egenskaper och arbetar under de bästa förutsättningar.

För oss är hantverket viktigt att bevara och därför har vi valt att göra många produkter själva för att kunna säkra den kvalitet och det uttryck vi önskar att föra vidare genom våra produkter. I NC Studio syr vi allt från specialbeställda mattor till allt möjligt våra kunder beställer såsom nyckelringar, kuddar, sackosäckar och mycket mer.

 • fårskinnsmatta vardagrum

 • fårskinnsmatta inredning

© 2024 Faarskinn.se,

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • klarna_pay
  • bring_pay