icon Vidare till innehåll
FRI FRAKT ÖVER 600 KR - BETALA MED KLARNA
FRI FRAKT ÖVER 600 KR - BETALA MED KLARNA
Inred hemmakontoret med äkta skinn - Faarskinn.se

Inred hemmakontoret med äkta skinn

Skäm bort dig och inred ditt hemmakontor med äkta fårskinn. Hemmakontoret kan lätt bli lite tråkigt vare sig det är ett enskilt rum eller en avskild hörna i något rum. Ofta förknippar man arbetsutrymmet med hårt arbete och tuffa timmar sittandes i kontorsstolen, men så behöver det inte alls vara!

Ett äkta fårskinn att sitta på i kontorsstolen eller en vacker matta på golvet av fårskinnspäls kan enkelt lyfta utrymmets atmosfär till en trivsammare naturlig miljö.

Du kan använda skinn på många olika sätt på hemmakontoret. Du kommer också att få glädje av själva materialets naturliga mjukhet och utstrålning. Så läs gärna vidare och låt dig inspireras av vårt utbud på faarskinn.se.

koskind kontor

Alla möjliga slags skinn

Det finns ett helt universum av naturligt äkta material för hemmakontoret som du kan hitta hos faarskinn.se.

De mest populära är äkta fårskinn från Nya Zeeland, Tibet och Island. Vi har även andra skinn, nämligen noggrant utvalda koskinn av bästa kvalitet från Sydamerika. Dessa har en fantastisk glans i skinnet och varje koskinn har ett unikt mönster. Äkta koskinn inger en stilren och naturligt enkel look och passar utmärkt som inredning för alla slags kontor. Eftersom varje enskilt koskinn kännetecknas av att ha ett unikt mönster så kan du inreda med en personlig stil. Du kan hitta koskinnen här.

Utöver våra läckra ko- och fårskinn har vi även andra exklusiva skinn såsom lyxiga getskinn och renskinn. Varje skinn erbjuder något speciellt så se noga efter vilken typ av skinn som du tror passar just din arbetsmiljö på kontoret.

Varför inte ett fårskinn för kontorsstolen?

Ett bra tips att börja med är att helt enkelt placera ett fårskinn på kontorsstolen. Inte nog med att stolens utseende får ett lyft, du sitter även mjukt och skönt när du arbetar. Så luta dig tillbaka och känn efter hur mjukt och skönt fårskinnet är mot kroppen. Du kan botanisera här för att hitta ett fårskinn som passar stolen.

Fårskinn är ett slitstarkt naturligt material och tål att bli utsatt för press och tyngd dagligen under många arbetstimmar. Det är hållbart i många år och bör därför också vårdas ordentligt. Läs gärna vår blogg för tips om vård. 

Ge kontoret en naturlig atmosfär med en äkta skinnmatta

Ett bra sätt att få in en naturlig atmosfär i kontorsutrymmet är att placera en snygg matta av koskinn eller fårskinn på golvet. Det ger genast ett intryck av enkel lite råare men harmonisk och naturlig atmosfär. Till och med kan det kännas som om den rena naturen själv kommit in! 


Det finns många olika sätt att inreda hemmakontoret. Varför inte börja med några kuddar i pälsskinn till sittbänken eller varför inte dekorera skrivbordet med några praktiska boxar av läder för pennor mm!

Stort och smått, du väljer hur och vad du ska börja med!

lammeskind kontor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidigare atikel Certifikat för garanti och kvalitet
Nästa artikel Hitta årets bästa bröllopsgåva 2022

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan den publiceras

*Obligatoriska fält