icon Vidare till innehåll
SPARA UPP TILL 58% HÄR - BETALA MED KLARNA - FRI FRAKT ÖVER 600 KR
SPARA UPP TILL 58% HÄR - BETALA MED KLARNA
Finns den perfekta presenten hos Faarskinn.se? Faarskinn.se

Finns den perfekta presenten hos Faarskinn.se?

Visst gör den det! Tänk på att vi är alla olika i tycke och smak. Det kan vara för inredning såväl som för klädsel. Det kan vara för olika tillfällen, såsom bröllop, födelsedag, eller en kärleksgåva inför Alla Hjärtans Dag. Den som söker den finner och därför börjar vi med att presentera några tips  från oss på Faarskinn nedan.

Du kan inte vänta på att inspirationen ska komma – du måste söka efter den.
 (Jack London)

Så läs gärna vidare om våra utvalda presenttips och bli inspirerad!

En äkta fårskinnsfäll i all enkelhet

Ett äkta fårskinn kan användas vid olika tillfällen och sammanhang. Priserna varierar från ca 559 kr upp till ca 2 500 kr. Utbudet är stort, fårskinnen kommer huvudsakligen från Nya Zeeland men även från Tibet, Island och vårt svenska Gotland. Färg och form varierar.
Så häng med - sök och finn!
Till exempel, vi har små merinoskinn, de är 100% äkta med naturlig färg. Det fårskinnet är praktiskt och mycket prisvärt. Naturligtvis är denna supermjuk precis som alla andra fårskinn som vi erbjuder. Passar för kompisens myshörna i soffan, på bänken, som matta, ja kanske gåvomottagarens hund önskar ha den i sin korg! Lätt att bära med sig vart man än går.

fårskinn stol


Eller, varför inte ge bort ett tibetanskt fårskinn. Det här skinnet har fantastiskt härliga och silkeslena lockar. Till exempel, den här typen av fäll kan man enkelt lägga över favoritstolen eller fåtöljen. En originell och fantastisk present!
Här hittar du hela utbudet av alla våra äkta fårskinn.

Fårskinnstofflor - den populära presenten

Nalkas det en födelsedag i bekantskapskretsen eller kanske julen står vid dörren? Här kommer nästa presenttips, vår bästsäljare - fårskinnstofflor.
De är alla slitstarka och det certifierade fårskinnet har mycket god kvalitet. Fårskinnet kommer huvudsakligen från Nya Zeeland. Det här supermjuka skinnet passar bra för tillverkning av olika slags skodon. Tofflorna finns i olika modeller och färger.

fårskinnstofflor natures collection


En present för väninnan eller den unga tjejen? Då tipsar vi om de populära rosa cross-fårskinnstofflorna. De finns naturligtvis även i neutrala färger.  
Det här blir favoritpresenten – vi lovar!
Så ta gärna en tur i vårt sortiment fårskinnstofflor här.

Innersulor av äkta fårskinn – enkel och trevlig present

Bästa presenten när du är osäker på vad du vill ge! Den här gåvan passar både för damer och herrar. Ett par innersulor i äkta mjukt fårskinn blir aldrig fel. Perfekt för skor som man kanske inte vill sluta ha på sig när den kallare säsongen slår till. De reglerar värmen och håller fötter i perfekt temperatur samt gör skor extra bekväma. Fårskinnet är certifierat och nyzeeländskt. Du hittar dem bland våra presenttips

Inflyttningspresenten – torkbollar av äkta fårull för torktumlaren

Har vänner flyttat in i en ny lägenhet eller det vuxna barnet flyttat hemifrån? Här har vi den perfekta och lite blygsamma inflyttningsgåvan. 6 st torkbollar av ren ull i en trevlig tygpåse. De torkar tvätten mycket snabbare än vanligt och dessutom blir tvätten mjuk och smidig.  Ge bort en perfekt miljövänlig och praktisk present för hushållet! Dessa finns också bland våra presenttips.

torkbollar äkta ull

Presenten till hela familjen – en mjuk filt

Ett prisvärt presenttips kommer här! Kolla in vår mjuka rymliga filt som består av olika material, bland annat angoraull. Passar som gåva för alla och blir nog snart någons favorit därhemma. Den kallas för filt av angora mix och du hittar den bland våra andra filtar och plädar.

Vi hoppas du blivit inspirerad att köpa någon present av äkta naturligt material. Alla våra produkter är tillverkade av äkta skinn och ull. Det naturliga materialet är en biprodukt från matindustrin och vi arbetar endast med de länder som har ett strikt regelverk för god djurhållning och uppfödning. Vi återanvänder det vi hämtat och gör nya fantastiska produkter. Läs gärna vidare om vårt krav på att leverantörerna är certifierade!

 faarskinn.se favicon faarskinn.se favicon faarskinn.se favicon

 

Tidigare atikel Naturligt ofärgat äkta fårskinn eller färgat äkta fårskinn - det är frågan
Nästa artikel Så slipper du frysa när du sänker inomhustemperaturen!