icon Vidare till innehåll
FRI FRAKT ÖVER 600 KR - BETALA MED KLARNA
FRI FRAKT ÖVER 600 KR - BETALA MED KLARNA
Påsken - Varför firar vi egentligen påsk? - Faarskinn.se

Påsken - Varför firar vi egentligen påsk?

Äntligen är påsken snart här och vi ser fram emot en färgrik och glad påsk. I den här texten återger vi inspiration till påskfirande och samvaro med vänner.

Påskens ursprung

Vi känner nog alla till den kristna berättelsen om påskhelgens långfredag när Jesus korsfästes och sedan återuppstod. Vi i Sverige firar påsken med en blandning av olika traditioner. Till exempel, barnen klär ut sig till påskkärringar på skärtorsdagen, det äts mycket godis, påskriset tas in och dekoreras med färgglada fjädrar och inte att förglömma, måla påskäggen förstås.
Sammanfattningsvis kan man nog påstå att vi framför allt förknippar påskfirandet med att våren och ljuset äntligen är här igen!

påsk filt

Gör i ordning vardagsrummet med fårskinn

När gästerna kommer på påskmiddagen kan det vara trevligt att också visa upp något nytt i hemmet. Varför inte fixa till matsalsstolarna med äkta fårskinn från NATURES Collection! Naturligt fårskinn skapar trivsel och god atmosfär som inbjuder till umgänge med vänner och släkt. Det finns olika storlekar att välja på för dina stolar.

Present till påskmiddagens värd?

Kanske du själv blir bjuden på påskmiddag! Varför inte köpa en hållbar present till värden/värdinnan. Det behöver inte kosta hur mycket som helst – vi har ett varierande utbud. Till exempel fårskinnssulor för vårens promenadskor, tofflor i fårskinn eller varför inte ett par snygga läderhandskar. Lite lyxigare present till middagsvärden kan vara en mohairfilt för soffan. Möjligheterna är alltså många för att hitta hållbara gåvor.

fårskinn gult påsk

Ta in vårens färger i hemmet

Med våren brukar också inspiration till förnyelse i hemmet komma. Vi tipsar till exempel om kuddar av päls och skinn i olika färger som kan ge ett fantastiskt lyft för rummet eller verandan. Vi har ett stort utbud av läckra fårskinnskuddar i olika färger. Perfekt inför den planerade påskmiddagen!

 

Våren är här – lust att förnya

Oftast börjar vi med hemmet och huset när lusten att förnya faller på.
Vi föreslår då att investera i naturligt material som är slitstarkt, håller länge och är miljövänligt. Ta gärna en titt på våra designermattor av koskinn med dess vackra unika mönster. Koskinnsmattorna har absolut den bästa kvaliteten du kan hitta och är naturligtvis otroligt slitstarka. Det är en hållbar produkt för miljön såväl som för ditt hem!

fårskinn tibetanskt gult påsk
Tidigare atikel Dekorera hemmet i fest och färg med tibetanska fårskinn
Nästa artikel Fårskinnstofflor - Vår bästsäljare!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan den publiceras

*Obligatoriska fält