icon Vidare till innehåll
FRI FRAKT ÖVER 600 KR - BETALA MED KLARNA
FRI FRAKT ÖVER 600 KR - BETALA MED KLARNA
Hitta den perfekta presenten! - Faarskinn.se

Hitta den perfekta presenten!

Födelsedagar, julklappar, bröllop, barndop, examen, pensionsavgång – ibland behöver man hjälp att hitta den perfekta presenten för uppvaktningen. Man vill hitta något personligt och unikt men också något användbart. Vi tipsar våra 10 bästa erbjudanden och säkerligen kommer du att hitta den perfekta presenten oavsett för vem och tillfälle!

I den här lilla guiden kan du läsa mer om våra populäraste varor

Klicka på önskad vara för att komma vidare till webbshopen och respektive produkt.

Se alla våra presenttips här

Merino fårskinn

Utan tvekan är en av våra populäraste och mest älskade produkter – Merino fårskinnet - ett allsidigt men lyxigt fårskinn till ett rimligt pris. Standardstorleken 90x60 cm passar till de flesta stolar såväl som en dekoration på sängöverkastet. En glädjande present som passar alla människor i alla åldrar.

 

Det här fårskinnet är mycket slitstarkt och man kan sitta såväl som ligga på det hur mycket som helst utan att det förlorar form och spänst. Den täta och mjuka ullen är ett typiskt drag för just merinofårskinnet som också gjort den så populär. Utan tvivel är den också vår favorit!

En annan fördel att ge bort ett merinofårskinn är att det är lättskött och skapar känsla och glädje att ge bort. Fårskinnet kommer från naturen och håller således i många år sin form och skönhet!

 

Premiumfårskinn från Tibet

Känner du någon som önskar sig något speciellt och unikt till sitt hem? Då ska du kolla in våra fantastiska Premiumfårskinn från Tibet. Det här fårskinnet kännetecknas av sin mycket höga kvalitet samt av dess vackra korkskruvslockar som ger fårskinnet ett unikt utseende. Det kan sätta en varm charmig nordisk prägel på heminredningen.

fårskinn Tibet

Den här typen av fårskinn är en perfekt dekoration för vardagsrummet, dessutom bidrar pälsens korkskruvslockar till en extra exklusiv charm till hemmet. En sådan present kan bli en fantastiskt härlig överraskning till hon eller han eller varför inte till båda för det gemensamma hemmet! Vår erfarenhet säger att den här presenten kan passa de flesta uppvaktningstillfällen.

 

Värmedyna gjord av nyazeeländskt fårskinn

Överraska med en värmedyna klädd med nyazeeländskt fårskinn som present. Det kan aldrig gå fel, särskilt under den långa vinterperioden. Perfekt till äldre som älskar att hålla sig varma och vill ha bra kvalitet på produkterna. Även unga behöver något värmande och kärleksfullt under stressiga perioder. Ja, oavsett ålder, alla kommer att uppskatta den här speciella presenten, inte minst när man kanske då och då är lite krasslig under vintern. Då passar en värmedyna perfekt att ge bort!

värmedyna i fårskinn

Det här fårskinnet har många goda kvaliteter som kommer på köpet. Till exempel så är fårskinnet värmereglerande och anpassar sig till den omgivande temperaturen. Så fyll på värmedynan strax innan läggdags och placera den i fotändan under täcket. Sedan har du garanterad värme för dina fötter när du ska sova.

 

Fårskinn för barn – små och stora

Ska du på barndop? Har du släkt och vänners barn som behöver skämmas bort med en julklapp? Då är vårt specialbehandlade otroligt mjuka fårskinn för barn den perfekta presenten. Inte minst för den lilla babyn att ligga eller krypa på. Fårskinnet passar nästan överallt – i barnvagnen, i barnsätet i bilen, i barnsätet på cykeln med mera. Fårskinnet är naturligt värmereglerande så det kan användas året om. Enkelt och tryggt för barn och förälder.

babyskinn fårskinn

 

En extra bonus för föräldrar är att just det här förbehandlade fårskinnet även kan rengöras i tvättmaskinen. Det här fårskinnet är en speciell och personlig present till barnet som sedan kan spara det som ett litet sentimentalt minne från tidiga barndomen.

 

Stolsdynor i tibetanskt fårskinn

Ta en titt på våra stolsdynor i fårskinn från Tibet! En present med nordisk varm stil som passar alla åldrar och hem. En ny fårskinnskudde kan till exempel rädda en gammal sliten stol. Alltså, en gåva som var och en kan få glädje av.

tibetanskt fårskinn stolsdyna

 

Fårskinn från Nya Zeeland

Den här sortens fårskinn är det mest allsidiga ute på marknaden. Fårskinnen kan se ut på olika sätt och gör envar unik i sitt utseende. Själva ullen finns i kort såväl som lång längd så det finns mycket att välja på när du ska köpa en perfekt present. De korthåriga nya zeeländska fårskinnen ger ett mjuk och varmt intryck i nordisk stil, perfekt för sovrummet såväl som vardagsrummet.

fårskinn nya zeeland

De långhåriga nyazeeländska fårskinnen ger ett mera råare intryck men snyggt och dekorativt för hemmet. Den långhåriga täta pälsen har en speciell kvalitet som är populär hos våra kunder.

 

Handskar

faarskinn.se hittar du ett stort urval av 100% exklusiva äkta skinnhandskar för både han och henne. De finns i olika storlekar så det blir lätt att hitta den perfekta presenten!

skinnhandskar äkta skinn

Det naturliga materialet i fodringen reglerar värmen. Mottagaren för den här presenten kommer aldrig mer att frysa om fingrarna. Dessutom, handskarna är mycket slitstarka och kommer att hålla under många vintrar framöver!

Fårskinn från Island

Imponera genom att ge bort ett isländskt fårskinn i present. Det är ett rustikt stycke fårskinn med sina grova och lite vilda ullhår och direkt från naturen. Ger liv och charm till inredningen. Det isländska fårskinnet är otroligt slitstarkt då dess ursprung kommer från miljö präglat av vind och hårt klimat. Väder och vind bidrar också till en högkvalitativ produkt.

 fårskinn island

Vi har även isländska fårskinnsdynor i olika färger så det finns mycket att välja på för en present till han eller henne.

island sittdynor fårskinn

Vi vill också påstå att det absolut finns ett fårskinn som passar envars smak. Så tveka inte att välja den bästa och mest unika presenten till den som ska uppvaktas!

 Tofflor i äkta fårull

Är det någons födelsedag på gång eller nalkas julen? Ta en titt på vår kollektion av snygga ulltofflor. De är gjorda av nyazeeländskt fårull, ett slitstarkt och mjukt material, perfekt för innetofflor. De finns i olika färger. De i rosa och ljusröda är mycket populära bland kvinnor. Ge bort till din dotter eller väninna och presenten kommer att uppskattas oerhört. Det finns även tofflor i lite mörkare och neutralare färgnyanser, så det finns för alla smaker, för yngre såväl som äldre

 

fårskinnstofflor

Den mjuka fårullen värmeregleras så den värmer när det är kallt och håller sig neutral när det är normal värmetemperatur i luften. Så tofflorna passar året om!

Skoinlägg av fårull

Sprid värme och glädje genom att ge bort skoinlägg av äkta fårull. Perfekt för den som lätt fryser om fötterna. Finns i olika storlekar för både honom och henne.

 skosulor i fårskinn

 

 

Tidigare atikel Isländskt fårskinn - Historien om det nordiska fårskinnet
Nästa artikel Vår fårskinnsguide (till stolar, fåtöljer, kontorsstolar och barstolar)

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan den publiceras

*Obligatoriska fält